And the nominees are...

donderdag 05 december 2019 11.05 uur | laatst gewijzigd: donderdag 05 december 2019 11.27 uur | auteur: patrick richter

Ja ze zijn bekend. De 5 uitverkorenen die kans maken op de enige prijs op IJburg die er toe doet: IJburger van het Jaar. Stem nu. Hier zijn ze in willekeurige volgorde.

1. Guusje Witteveen. Aanjager van het JIP collectief dat afgelopen jaar tal van events heeft laten plaatsvinden op het Joris Ivensplein en de bewoners bij elkaar gebracht.
2. Tamara van Leersum-Gortenmulder. Zij heeft als grote animator achter het team van de Facebook groep Tram 26 IJburg zeker een nominatie verdiend. Ontwikkelingen of probemen met tram 26? Tamara informeert ons.
3. Jerry van de Broeke. De man achter Schoon IJburg en initiator van de afval etende Zuiderzeevis die de strijd met zwerfafval aangaat. Een opvallend positief symbool met een duidelijke boodschap: geen afval op straat en in het water!
4. Cain Swart. Deze jongeman zet zich onvermoeibaar in tegen de komst van de Biomassa Centrale in Diemen. Afgelopen zomer leidde hij een protestmars met honderden kinderen naar de NUON.
5. Mireile de Ruiter en Jetske Rutgers. Deze dames hebben zich de afgelopen jaar(en) ingezet voor een prettige landing van statushouders op IJburg. Ze hebben ervoor gezorgd dat opvang SET nu gewoon in de wijk erbij hoort.

Stemmen op je favoriet kan HIER
 

agenda meer agenda

Geen agenda gevonden

ADVERTENTIES