IJburg? ..... Nee, staat niet op de kaart

maandag 07 augustus 2017 10.40 uur | laatst gewijzigd: maandag 07 augustus 2017 12.27 uur | auteur: Jeroen van Leeuwen

In de nieuwe I AMsterdam campagne is er geen plaats voor IJburg. Op het kaartje met de stadsdelen van Amsterdam 'Discover your Amsterdam' zijn de stadsdelen Nieuw West, Zuid Oost en IJburg niet te zien.

In de nieuwe I AMsterdam campagne is er geen plaats voor IJburg. Op het kaartje met de delen van Amsterdam 'Discover your Amsterdam' zijn de buurten Nieuw West en IJburg niet te zien. Ook wordt IJburg niet als onderdeel van stadsdeel Oost opgenomen.

De nieuwe I AMsterdam campagne is bedoeld om Amsterdam voornamelijk onder toeristen te promoten. De stadsdelen worden afgebeeld zodat je weet waar hij ­terecht kan voor al het leuks in de stad. Maar dus niet op IJburg. Hoe kan dat? Als je heel goed zoekt op de site van I Amsterdam, kun je wel wat vinden op IJburg. Maar doet een gemiddelde toerist dat?

Door het campagnebureau wordt uitgelegd dat IJburg en een aantal andere buurten (Nieuw West) nog niet betrokken zijn in de campagne; 'Omdat deze campagne is gericht op internationaal bezoek is er in het bijzonder gekeken naar het culturele aanbod. Het is een strategische keuze', ...

Tsja ....

 

 

agenda meer agenda

Geen agenda gevonden

ADVERTENTIES